Влада

Граѓанскиот сектор алармира за односот на Владата кон ...

Скопје, 30 јануари, 2023 г. – Граѓанските организации кои се ...
Прочитај повеќе

Наместо санкции за непочитување на мерките, верските заедници ...

Мрежата за заштита од дискриминација остро ја осудува одлуката на ...
Прочитај повеќе

Усвоени заложбите на Меѓународната конференција за население и ...

Во пресрет на Самитот за Меѓународната конференција за население и ...
Прочитај повеќе

Владата донесе одлука за воведување пилот програма за ...

Ја поздравуваме одлуката на Владата донесена на 162 седница за воведување ...
Прочитај повеќе

[Соопштение до јавноста] Уставен судија смета дека абортусот ...

Вчера Уставниот суд ја отфрли иницијативата за оценување на уставноста ...
Прочитај повеќе