брзи тестови

Европска недела на тестирање за ХИВ: Секој ден ...

Од 22 до 29 ноември ХЕРА - Асоцијација за здравствена ...
Прочитај повеќе

Сите имаме ХИВ-статус. Го знаеш ли својот?

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување по четврти ...
Прочитај повеќе