биро за развој на образованието

ХЕРА и Бирото за развој на образованието започнуваат ...

Конечно, по усвојување на информацијата од страна на Владата на ...
Прочитај повеќе

Сексуалното образование да се изучува како изборен предмет ...

На конференцијата за сеопфатно сексуално образование (ССО) „Чук чук, се ...
Прочитај повеќе