барање

Барање за прибирање понуди за продукција на видеа

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и дизајн ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора повик ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за организирање донаторски настан ...

Проектот „Една слика - една можност“, што ХЕРА – Асоцијација ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и емитување ...

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и дизајн ...

Во рамки на проектот „Зголемување на националните капацитети за креирање ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и дизајн ...

Во рамки на проектот „Отвораме можности“ што ХЕРА - Асоцијација ...
Прочитај повеќе