аукција

Повик за уметници: „Една слика – една можност“

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување ги поканува ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за организирање донаторски настан ...

Проектот „Една слика - една можност“, што ХЕРА – Асоцијација ...
Прочитај повеќе