асистент

Продолжен Оглас за хонорарно ангажирање на асистент/-ка во ...

Со цел поефикасно спроведување на предвидените младински активности, ХЕРА – ...
Прочитај повеќе

Оглас за ангажирање асистент/-ка за социјално претприемништво

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува оглас ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување асистент/ка на проект на определено ...

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе