анализа на трошоци

Јавен повик за избор на консултант за изработка ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, Скопје, објавува ...
Прочитај повеќе

Компаративна студија и Анализа на трошоци и продбивки ...

Еко-социјалната економија е тренд кој бргу расте, бидејќи социјалните претпријатија ...
Прочитај повеќе

(Продолжен) Јавен повик за избор на надворешен консултант ...

Х.Е.Р.А. - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува јавен ...
Прочитај повеќе