абортус

Една година од ускратувањето на женските права

Денес, на 29ти мај, се одбележува една година откако започна ...
Прочитај повеќе

По четиригодишната кампања: Ставовите кон абортусот помеѓу општа ...

Неодамнешните измени во законската регулатива за абортус кои беа донесени ...
Прочитај повеќе

Не се почитува одлуката на Советот за радио ...

Абортусот и понатаму се третира како убиство! На својата 48-ма ...
Прочитај повеќе

Шарени лаги

Датум на издавање: 2013 Клучни зборови:  абортус, закон, жени, писмено барање, ...
Прочитај повеќе

Најчести прашања за медикаментозниот абортус

Датум на издавање: 2011 Клучни зборови:  Медикаментозен абортус, предабортусна грижа, протокол, ...
Прочитај повеќе