абортус

Барања до Владата на Република Македонија и Министерството ...

По повод 28 септември – Меѓународниот ден за акција за ...
Прочитај повеќе

Декларација за измена на Законот за прекинување на ...

10 политички партии се обврзаа за измена на Законот за ...
Прочитај повеќе

28 септември – Глобален ден за безбеден и ...

Новата влада во 2017 година мора да го смени Законот ...
Прочитај повеќе

Закон за прекинување на бременоста од 2013 година: ...

За својата анализа, авторката Ана Мишковска Кајевска ќе рече: „Овој ...
Прочитај повеќе

Слем поезија за Глобалниот ден за акција за ...

Низ вековите нејзината примараност била деца раѓање во случај да ...
Прочитај повеќе

Изјава на ХЕРА млади по повод Меѓународниот ден ...

На Меѓународниот ден на човековите права, ние, младите во ХЕРА, ...
Прочитај повеќе