абортус

Што треба да знаеме за абортусната грижа за ...

Во услови на вонредна состојба во државата предизвикана од КОВИД-19, ...
Прочитај повеќе

Новиот закон за абортус ќе значи поголема репродуктивна ...

Во морето од мислења за абортусот кај нас, постојат два ...
Прочитај повеќе

Жените во Македонија сè уште се соочуваат со ...

Во рамки на тековната 71. сесија на Комитетот за елиминација ...
Прочитај повеќе

Повик за учество во еднодневна обука за новинар(к)и

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

28 септември: Борбата за пристап до безбеден и ...

Денеска низ светот се одбележува 28 септември - Меѓународниот ден ...
Прочитај повеќе