абортус

Platforma për barazi gjinore: E drejta për shëndet ...

28 shtator 2022 – Një shoqëri e drejtë gjinore në ...
lexon më shumë

Platforma për barazi gjinore: Aborti i sigurt është ...

Dy vjet pas miratimit të ligjit të ri për ndërprerjen ...
lexon më shumë

Aborti medikamentoz prej tani është në dispozicion në ...

Në fillim të vitit, HERA dhe Klinika universitare për gjinekologji ...
lexon më shumë

Çfarë duhet të dimë për seksin gjatë situatës ...

COVID-19 është sëmundje serioze dhe secili prej nesh duhet ta ...
lexon më shumë

Çfarë duhet të dimë për abortin gjatë COVID-19

Në kushte  të gjendjes së jashtëzakonshme në shtet të shkaktuar ...
lexon më shumë

28 shtatori: Lufta për qasje deri te aborti ...

Sot anembanë botës shënohet 28 shtatori – Dita ndërkombëtare për ...
lexon më shumë