Qendra e parë familjare

Qendra paraqet këshillimore të parë të specializuar, që ofron mbështetje psiko-sociale dhe këshillim për familjet të cilat janë në marrëdhënie konflikti, në të cilat në mënyrë akute kryhet dhunë ose në periudhën e kaluar ka ekzistuar dhunë familjare. Shërbimet i ofron ekipi profesional i psiko-terapeutikët, të cilët përmes trajtimit psiko-social i bazuar në teknika adekuate të punës psiko-terapeutike i forcon individualisht gjithë anëtarët e familjes.
Qendra punon çdo ditë pune prej orës 11:00 deri në ora 19:00. Pranimi i klientëve bëhet gjatë gjithë orarit të punës, derisa takimet me psiko-terapeutikët zhvillohen prej orës 17:00 deri në ora 20:00.

Shërbimet që i ofron kjo qendër, bazohen mbi parimet e besueshmërisë dhe privatësisë dhe të njëjtat janë pa pagesë.

Qendra e parë familjare e Qytetit të Shkupit gjendet në rr. Kosturski heroi (ish rr. 29. Nëntori) nr. 51, në rrugicën te Vuçko, prapa Sallës Universale.

Telefoni për kontakt: 02/3215-905
Е-mail: infopsc@hera.org.mk

 

Publikime

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.