03.12.2018

(Македонски) За да луѓето со попреченост имаат фајде од услугите за сексуално и репродуктивно здравје, тие мора да бидат пристапни и достапни

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Publications

Campaigns

Services

Work with H.E.R.A.

Partners


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.