Muhamed Ajvaz

Koordinatori i projektit

muhamed.ajvaz@hera.org.mk

Muhamed Ajvaz ka lindur në Shkup. Studimet deri në diplomim i ka përfunduar në Institutin për Psikologji pranë Fakultetit Filozofik në Shkup, ndërsa studimet pas diplomimit i vazhdon në Institutin për Hulumtime Sociologjike dhe Politike-Juridike pranë Universitetit “Shën Qirili dhe Metodij” – Shkup, në programin Shkencat politike dhe të drejtat e njeriut.

Në sektorin civil është inkuadruar ka 5 vjet: në shoqatën “Romano Avazi” si koordinator lokal për organizimin e komunitetit, në rolin e hulumtuesit dhe redaktorit të revistës studentore në shoqatën “Romaverzitas” si dhe trajnues dhe organizues i evenimenteve të shoqatës “Sumnal”. Gjatë studime ishte praktikant në SHF “Vëllezërit Ramiz dhe Hamid” dhe në IPSH Enti i Gerontologjisë “13 Nëntori”, dhe është një nga organizuesit e një prej kampeve më të mëdha studentore ballkanike “Filozofiada”, ku paraprakisht e ka fituar vendin e katërt në debat në nivel ballkanik. Fitues i çmimit për promovim të suksesshëm të Fakultetit Filozofik, i shpallur si studenti më i mirë nga shoqata “Romaverzitas” për vitin shkollor  2015/2016.

Në HERA punon nga viti 2018 si koordinator projekti në fushën e ndryshimit të narrativëve ndaj romëve në institucionet shëndetësore.  Fokus kryesor e ka avancimin e të drejtave të komuniteteve të margjinalizuara, organizimin, mbështetjen dhe fuqizimin e komunitetit rom.

Publikime

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.