Martin Nacevski

Asistent projekti

martin.nacevski@hera.org.mk

Martin Nacevski ka lindur në Shkup. Studimet pas diplomimit nga fusha e të drejtës ndërkombëtare të pronësisë intelektuale i kryen në Fakultetin Juridik  “Justiniani i Parë” në Shkup me diplomë të dyfishtë nga Universiteti në Strasburg. Gjatë studime të pas diplomimit e bën punën praktike njëvjeçare në Zyrën për pronësi intelektuale të Bashkimit Evropian (EUIPO) në Alikante, Spanjë, ku edhe punon në organizimin e ngjarjeve, implementimin e projekteve dhe zbatimin e hulumtimeve.

Në përvojën e deritanishme në sektorin civil ka bashkëpunuar dhe ka qenë anëtar në shumë organizata, siç janë Shoqata evropiane e studentëve juristë – ELSA, Republika e Maqedonisë, ku ka qenë Sekretar gjeneral dhe anëtar i Bordit ekzekutiv. Për shkak të interesimit të madh për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, njohurinë e tij teorike e plotëson në numër të madh trajnimesh, seminare dhe konferenca të organizuara nga organizatat qytetare në Maqedoni.

Përvojën e deritanishme në shtet dhe jashtë vendit, si dhe interesimin e shprehur për këtë fushë, i mundësojnë të punojë në projekte ndërkombëtare në sektorin civil, të cilat kanë për qëllim përmirësimin e të drejtave të njeriut dhe proceset demokratike në Republikën e Maqedonisë. Nga viti 2018 punon në HERA si asistent projekti në projekt të UNFPA.

Publikime

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.