Maja Ballshiqevska

Koordinatore projektesh

maja.balsha@hera.org.mk

Maja Ballshiqevska te HERA filloi të punojë në tetor të vitit 2013 si punëtore sociale/menaxhere e Qendrës së parë familjare të Qytetit të Shkupit. Pas punës trevjeçare në Qendrën familjare, në shtator 2016 kaloi në zyrën ekzekutive të HERA si koordinatore e projektit “Ndërtimi i bashkëpunimit ndër sektorial për ballafaqimin me rastet e fëmijëve viktima të dhunës familjare”. Punën në programe për dhunën e bazuar në gjini dhe të drejtat e  grave dhe fëmijëve.

Ka lindur në Shkup, ndërsa diplomoi në vitin 2007 në Fakultetin Filozofik, në Institutin për punë sociale dhe politikë sociale. Më tej arsimin e vazhdoi në studimet pas diplomimit në Fakultetin Juridik pranë Universitetit në Zagreb, në Qendrën studimore për punë sociale. Magjistroi në vitin 211 me titullin Specialiste për qasje psiko-sociale në punë sociale.

Për herë të parë në aktivitetet e HERA u inkuadrua në vitin 2006, si edukatore moshatare dhe trajnuese për sëmundje të transmetueshme. Anëtare e HERA nga viti 2014.

Publikime

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.