Katerina Ivanova

Katerina Ivanova

Katerina Ivanova

Katerina Ivanova ka lindur në vitin 2001 dhe aktualisht është absolventë në Fakultetin Juridik në Shkup. Në vitin 2022, ajo e merr rolin e koordinatores së programit për të rinjtë, pas një eksperience disavjeçare në HERA si praktikante, vullnetare dhe mbi të gjitha, edukatore bashkëmoshatare për EGJS.

Përvoja e saj me sektorin joqeveritar fillon që nga arsimi i mesëm si vullnetare në disa organizata dhe punëtore në terren në Garancinë për të rinjtë, derisa u bë pjesë e ekipit që organizon Shkupi Pride si koordinatore e grupit vullnetar. Fokusi kryesor i Katerinës janë të rinjtë, arsimi dhe të drejtat e njeriut.