Damjan Nikollov

Asistent administrativ

Damjan.nikolov@hera.org.mk

 

Damjan Nikollov është punësuar në HERA nga viti 2008. Filloi si vozitës për HIV këshillues dhe testim në terren. Për momentin është asistent i projektit për HIV testim vullnetar dhe të besueshëm, dhe është asistent administrativ në organizatë. Pothuaj është inkuadruar në të gjitha programet e HERA përmes sigurimit të logjistikës për evenimente dhe shërbime të HERA.

Në biografinë e tij ka shënuar edhe një përvojë pune në OJQ gjermane ZFD në vitin 2002.

Damjan është absolvent në Fakultetin për Shkenca Politike në Universitetin “Shën Qirili dhe Metodi”.

Publications

Publications

Campaigns

Services

Work with H.E.R.A.

Pleasure and relationships – SexEd 2.0

On the second edition of SexEd we talked about the magic of pleasure, the variety and philosophy of relationships – with ourselves and others. We publicly opened many ‘ticklish’ subjects and broke a whole bunch of taboos in only one night. SexEd is an educational and inspirational journey for all senses, and now it can be enjoyed by you through […]

More »

Partners


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.