Bojan Jovanovski

bojan-jovanovski

Drejtor ekzekutiv

Bojan.jovanovski@hera.org.mk

Bojan Jovanovski është Drejtor ekzekutiv i H.E.R.A nga viti 2007. Diplomoi në Fakultetin Natyror-Matematikor, dega e kimisë analitike-strukturore.

Në sektorin civil është inkuadruar që nga viti 1999 si vullnetar rinor në Ambasadën e parë për fëmijë “Megjashi”, ndërsa nga viti 2001 është anëtar i H.E.R.A, fillimet e punës janë lidhur me aktivitetet për parandalimin dhe edukimin nga HIV. Nga viti 2005 në mënyrë aktive punon në hulumtime, avokim dhe krijimin e politikave për avancimin e të drejtave seksuale dhe riprodhuese, veçanërisht në sferën e shërbimeve rinore miqësore, qasja deri te kontracepsioni, planifikimi i familjes dhe aborti i sigurt. Merr pjesë në më shumë komisione shtetërore me interes për HIV dhe shëndetin seksual, duke përfshirë Komisionin ndër-sektorial nacional për HIV dhe Trupin nacional të punës për shëndet seksual dhe riprodhues.

Publikime

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.