Билтен за семејно планирање бр.1

Семејното планирање им овозможува на поединците, паровите и брачните сопружници да носат правилни и информирани одлуки за репродуктивното здравје и благосостојба. Тоа значи дека ќе зборуваме за безбедното мајчинство, здравјето и грижата кон мајката … Продолжи со читање Билтен за семејно планирање бр.1