15.06.2016

Bashkohu me ne! HERARinore

Post-01-ALB

 

Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur!

A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme?

A dëshiron të takosh njerëz të ri, të motivuar, kreativë, gazmorë dhe të gatshëm të mësojnë diçka të re?

E ke menduar ndonjëherë që do të ishte shumë mirë të fillosh punë vullnetare?

E ke menduar çfarë kuptimi kanë shkurtesat #ESGj dhe #ShSR?

Ju mund ta dini çfarë kuptimi kanë, por a dëshiron të jesh aktiv në luftën për një të ardhme më të mirë dhe mbrojtje më të mirë të ligjeve tona?

 

Eja të shtunën, më 18 qershor dhe mëso më shumë rreth HERARinore!

Zbulo në cilat sektorë janë të përfshirë vullnetarët tanë dhe mëso ku përshtatesh ti më shumë!

Do të kemi një kuiz dhe një tubim, dhe do të kesh mundësinë të fitosh një çmim modest!

Shihemi!

 

Nëse dëshironi të na gjeni ku jemi, ndiqni hartat në linkun tjetër!

Qendra rinore “Dua të di” – Vodno

Qendra rinore “Dua të di” –  Shuto Orizari

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.