25.02.2015

Конкурс за возач на теренско возило

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А објавува конкурс за ангажирање на возач на теренско возило Мобилна гинеколошка амбуланта за период Март – Декември 2015.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните општи услови:

– Да поседува најмалку 5 години возачка дозвола од Б-категорија;

– Основни познавања на работа со компјутери (Microsoft office);

– Изградени способности за тимска работа и комуникациски вештини;

– Завршено средно образование.

Работни должности:

– Спроведување на теренски смени на територијата на цела земја;

– Навремено планирање и обезбедување на неопходни материјали потребни за спроведување на теренските активности;

– Техничко одржување на теренското возило;

– Внесување и обработка на податоци во електронска дата база за потребите на проектот;

– Работната задача на теренското возило ќе се извршува со флексибилно работно време, според потребите на проектот, не повеќе од 40 часа неделно (во работни денови понеделник – петок)

Најдоцна до 17.00 часот на 3 март 2015, заинтересираните кандидати треба да достават:

– Биографија на македонски јазик;

– Писмо за мотивација;

– Една препорака од претходни работни места.

Ве молиме во апликацијата да наведете телефон за контакт и e-mail адреса.

Сите кандидати кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат повикани на разговор при што ќе треба да ги донесат оригиналните документи на увид.

Документите со назнака/предмет на пораката конкурс за возач на теренско возило можете да ги доставите на следниов начин:

Електронски: konkurs@hera.org.mk

По факс на: 02 55 6 002

По пошта: Х.Е.Р.А Дебарца, 56/4 1000 Скопје

Публикации

Кампањи

Сервиси

Работа со Х.Е.Р.А.

Истражување „Документирање на ефектот што регресивното македонско законодавство и ограничувачките политики за абортус го имаат врз човековите права: клучни наоди и препораки“

„Документирање на ефектот што регресивното македонско законодавство и ограничувачките политики за абортус го имаат врз човековите права: клучни наоди и препораки“ ги истражува ефектот и последиците од донесувањето на постојниот Закон за прекинување на бременоста во 2013 година, со кој се воведоа ограничувачки законски одредби и се отежна пристапот до безбеден и легален абортус во Македонија. Негативниот ефект на постојната законска регулатива […]

Повеќе »

Отворен ден ХЕРАМлади

ХЕРАМлади организираат отворен ден за сите оние кои сакаат да им се придружат! Ако си активист, ако си млад од 17-21 година, ако сакаш да дознаеш повеќе за сексуално и репродуктивно здравје, ако сакаш и твоите врсници да знаат повеќе, придружи ни се на отворениот ден и дознај повеќе! Сакаш да го искористиш твоето време за нешто различно од досегашното […]

Повеќе »

Бесплатни услуги

ХЕРА нуди низа бесплатни, анонимни и доверливи сервиси од областа на сексуалното и репродуктивно здравје. ХИВ тестирање, гинеколошки и дерматовенеролошки прегледи, бесплатна правна помош, дистрибуција на кондоми и едукативни материјали, советување

Повеќе »

Конкурс за координатор/ка за млади

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс за вработување на определено време за:  координатор/ка за млади Кандидатите/ките треба да ги исполнуваат следните услови:   Општи квалификации: Завршено високо образование Искуство во имплементација на проектни активности за унапредување на сексуалното и репродуктивното здравје Државјанство на Република Македонија Напредни вештини за информатичка технологија (Microsoft office, World press, платформи за […]

Повеќе »

Партнери


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia http://macedonia.nlembassy.org/ Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) Center for Institutional Development - CIRa http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - H.E.R.A. All rights reserved.