Abortim

Çfarë duhet të dish për abortin medikamentoz?

Me pilotimin e abortit medikamentoz në Klinikën universitare për gjinekologji ...
lexon më shumë

Covid-19 dhe e drejta për abortin medikamentoz

Kriza shëndetësore e shkaktuar nga pandemia me Covid-19 ka rritur ...
lexon më shumë

Hulumtim “Dokumentimi i efekteve që legjislacioni regresiv maqedonas ...

“Dokumentimi i efekteve që legjislacioni regresiv maqedonas dhe politikat kufizuese ...
lexon më shumë