Zyra ekzekutive

Bojan Jovanovski

bojan-jovanovski

Drejtor ekzekutiv

Bojan.jovanovski@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Elizabeta Bozhinoska

Koordinatore programi

elizabeta.bozinoska@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Millosh Stojanoviq

milosh-stojanovikjDrejtor administrativ dhe financiar

Milos.stojanovik@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Jovana Ananievska

Koordinatore programi

jovana.ananievska@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Vesna Matevska

vesna-turmakovskaKoordinatore programi

Vesna.turmakovska@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Kristina Pleçiq Beqarova

kristina-plekjikj-bekjarovaKoordinatore programi

Kristina.plecic@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Damjan Nikolov

damjan-nikolovAsistent administrativ

Damjan.nikolov@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Aleksandar Samarxhiev

aleksandar samardzievKoordinator projekti

aleksandar.samardziev@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Dragana Karovska Çemerska

dragana karovska cemerskaKoordinator projekti

dragana.karovska@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Meri Bogoromova

meri bogoromovaAsistente administrative

meri.bogoromova@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Svetllana Vojnovska

svetlana vojnovskaKoordinatore projekti

svetlana.vojnovska@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Rosana Janevska

Photo Rosana JanevskaRosana Janevska,
këshilltare juridike dhe koordinatore projekti

rosana.janevska@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Meri Cvetkovska

Meri Cvetkovska, koordinatore e HERATë rinjtë

meri.cvetkovska@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Lidija Kekenovska Paviq

Lidija photo webLidija Kekenovska Paviq,
koordinatore projekti

lidija.kekenovska@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Natasha Dedajiq

Natasha Dedajiq,
koordinatore projekti

natasa.dedajik@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Bllagica Petrova

Sipërmarrëse sociale

blagica.petrova@hera.org.mk

 


Biografi e shkurtër »

Vaska Cvetanoska Panova

Asistente projektesh në IPA projekt

vaska.panova@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Milena Papakoç

Asistente financiare e IPA projektit

milena.papakoch@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Voisllav Ivanov

Koordinatori i projektit

vojo.ivanov@hera.org.mkBiografi e shkurtër »

Maja Ballshiqevska

Koordinatore projektesh

maja.balsha@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Andrijana Papiq Mançeva

Koordinatore për komunikime

andrijana.papic@hera.org.mk

Biografi e shkurtër »

Publikime

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Hulumtim “Dokumentimi i efekteve që legjislacioni regresiv maqedonas dhe politikat kufizuese për abortin i kanë mbi të drejtat e njeriut: gjetjet dhe rekomandimet kyçe”

“Dokumentimi i efekteve që legjislacioni regresiv maqedonas dhe politikat kufizuese për abortin i kanë mbi të drejtat e njeriut: gjetjet dhe rekomandimet kyçe” e hulumton efektin dhe pasojat nga miratimi i Ligjit ekzistues për ndërprerjen e shtatzënisë në vitin 2013, me të cilin vendosen dispozitat ligjore kufizuese dhe vështirësohet qasja deri te aborti i sigurt dhe legal në Maqedoni. Efektin […]

Më tepër »

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia http://macedonia.nlembassy.org/ Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) Center for Institutional Development - CIRa http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - H.E.R.A. All rights reserved.