Актуелно

Барање за прибирање понуди за изработка, за промоција ...

Почитувани, Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување ХЕРА со поддршка ...
Прочитај повеќе

Препораки на Комитетот за човекови права за Македонија

Комитетот за човекови права ѝ препорачува на Македонија она што ...
Прочитај повеќе

Соопштение до јавноста

Препораки до Македонија за прекршувањата на политичките и граѓанските права ...
Прочитај повеќе

Конкурс за дизајн на младинска разгледница

Конкурсот за дизајн на младински разгледници е дел од втората ...
Прочитај повеќе

Годишно Собрание 2015

Годишното Собрание на ХЕРА се одржа на 4 јули 2015 ...
Прочитај повеќе

3 Периодичен извештај за Македонија во рамките на ...

ХЕРА, Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, Реактор ...
Прочитај повеќе