Актуелно

Не ја дискриминирај љубовта

ХЕРА – младинска група „Не ја дискриминирај љубовта“ Меѓународен ден ...
Прочитај повеќе

Сакам нешто да ви кажам – покана за ...

Преземете ја поканата на македонски и албански
Прочитај повеќе

Обука за новинари

ХЕРА во соработка со Град Скопје на 29.04.2013 одржа обука ...
Прочитај повеќе

Промоција на првата мобилна гинеколошка амбуланта во Македонија

Во рамките на проектот „Одржување на ниска преваленца на ХИВ ...
Прочитај повеќе

Повик за граѓани – учество во процесот на ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување - Х.Е.Р.А. и Град ...
Прочитај повеќе

Дискриминираните не добиваат навремена заштита

Мрежата за заштита од дискриминација во овој момент има 14 ...
Прочитај повеќе