Актуелно

Конкурс за вработување – социјален работник и психотерапевти

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А.- објавува конкурс за ...
Прочитај повеќе

Реакција во врска со потпишувањето на штетниот закон ...

Македонија веќе не е пример во Европа за земја со ...
Прочитај повеќе

Нема ценкање со женските права

Новите предложени измени во предлог законот се само уште една ...
Прочитај повеќе

91 организација од целиот свет го потпишаа писмото ...

Кога беше поднесен новиот предлог закон за пчрекинување на бременоста, ...
Прочитај повеќе