Актуелно

Конкурс за работно место – проектен асистент

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување – Х.Е.Р.А. објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај 2012

Ни претставува големо задоволство да ви го претставиме Годишниот извештај ...
Прочитај повеќе

Секси маало

Од денес младинскиот тим почнува повторно со „Секси маало“. Секоја ...
Прочитај повеќе

Како до подобра грижа и третман за лицата ...

  Јавна расправа на Комисијата за еднакви можности на жените ...
Прочитај повеќе