Aktuale

Deklaratë për ndryshimin e Ligjit për ndërprerjen e ...

10 parti politike u obliguan për ndryshim të Ligjit për ...
lexon më shumë

Mbledhje regjionale e Evropës Juglindore për HIV

Mbledhje regjionale e përfaqësuesve qeveritar dhe joqeveritar nga 8 vende ...
lexon më shumë

13 Partitë politike e nënshkruan Deklaratën për përgjigje ...

Trembëdhjetë parti e mbështetën dhe e nënshkruan Deklaratën për përgjigje ...
lexon më shumë

FILLOI JAVA EVROPIANE E TESTIMIT PËR HIV 18 ...

HERA – Asociacioni për edukim shëndetësor dhe hulumtim për herë ...
lexon më shumë

Reagim i Platformës për HIV pas deklaratës së ...

Reagim i Platformës për HIV Ministër Todorov me argumente, e ...
lexon më shumë

Performansë protestuese e Platformës për HIV [Lajmërim]

Lajmërim për opinionin pas performansës protestuese para Ministrisë së Shëndetësisë ...
lexon më shumë