Aktuale

17 parti politike e nënshkruan deklaratën për miratimin ...

Deklaratën për miratimin me prioritet të Ligjit për parandalimin dhe ...
lexon më shumë

Thirrje partive politike për nënshkrimin e deklaratës për ...

Shoqatat e qytetarëve u bëjnë thirrje partive politike, të cilat ...
lexon më shumë

Rrjeti për mbrojtje nga diskriminimi e dënon brutalitetin ...

Më 10.06.2020 në shumë media u publikua një kontribut ku ...
lexon më shumë

Broshura për shëndetin seksual dhe riprodhues gjatë KOVID-19

COVID-19 është sëmundje serioze dhe secili prej nesh duhet të ...
lexon më shumë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës urgjentisht duhet të ...

Rrjeti për mbrojtje nga diskriminimi e përshëndet rekomandimin e Avokatit ...
lexon më shumë

Reagim pas pezullmit të ligjit për parandalimin dhe ...

Gjykata kushtetuese në mbledhjen e 14-të të mbajtur më 14.05.2020, ...
lexon më shumë