Aktuale

Java evropiane e testimit për HIV: HIV tregime ...

Nga 31 maj deri më 7 qershor, HERA – Asociacioni ...
lexon më shumë

15 pyetje dhe përgjigje për еdukimin gjithëpërfshirës seksuale

1. Çfarë është edukimi gjithëpërfshirëse seksuale (EGJS)? Edukimi gjithëpërfshirës seksual ...
lexon më shumë

Çfarë duhet të dish për abortin medikamentoz?

Me pilotimin e abortit medikamentoz në Klinikën universitare për gjinekologji ...
lexon më shumë

Aborti medikamentoz prej tani është në dispozicion në ...

Në fillim të vitit, HERA dhe Klinika universitare për gjinekologji ...
lexon më shumë

Dita ndërkombëtare e romëve: Për gratë rome në ...

Pesëdhjetë vjet nga themelimi i 8 Prillit si Dita ndërkombëtare ...
lexon më shumë

Kallëzim penal kundër shoqatës “Prej nesh për ne”: ...

Shoqatat HERA – Asociacioni për edukim shëndetësor dhe hulumtim, Komiteti ...
lexon më shumë