Актуелно

Пратениците од Собранието на РМ предлагаат да се ...

На работилницата на тема „Законодавниот дом и ХИВ ­– политики, ...
Прочитај повеќе

Мислење за третиот периодичен извештај на РМ по ...

Mислење на „Фондацијата Отворено општество – Македонија“, „Хелсиншкиот комитет за ...
Прочитај повеќе

Набавени тестови за следење на ХИВ-инфекцијата и социјални ...

Здружението ХЕРА ја информира јавноста дека преку продадените карти за ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2011 година

Обраќање на Претседателот и Извршниот директор Оваа година ја прославуваме ...
Прочитај повеќе

Хуманитарен концерт на оперски арии

Х.Е.Р.А. во соработка со Македонската опера и балет на 1-ви ...
Прочитај повеќе

Презентација на Политика за сексуалност, сексуално и репродуктивно ...

Во рамките на проектот “Сексуалност, сексуални и репродуктивни права и ...
Прочитај повеќе