Актуелно

Уважениот лорд Фаулер, член на Домот на лордовите ...

Со особено задоволство ве информираме дека на 20. април 2012 ...
Прочитај повеќе

Пратениците од Собранието на РМ предлагаат да се ...

На работилницата на тема „Законодавниот дом и ХИВ ­– политики, ...
Прочитај повеќе

Мислење за третиот периодичен извештај на РМ по ...

Mислење на „Фондацијата Отворено општество – Македонија“, „Хелсиншкиот комитет за ...
Прочитај повеќе

Набавени тестови за следење на ХИВ-инфекцијата и социјални ...

Здружението ХЕРА ја информира јавноста дека преку продадените карти за ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2011 година

Обраќање на Претседателот и Извршниот директор Оваа година ја прославуваме ...
Прочитај повеќе