Aktuale

HERA dhe “Skaj Plus”: Shërbimet e kapshme lokale ...

Gjatë 5 muajve të kaluar, 48 gra kanë marrë 180 ...
lexon më shumë

U hap qendra e parë rinore “Dëshiroj të ...

Të rinjtë në Kumanovë do të mund të marrin këshillime ...
lexon më shumë

Gjykata themelore civile vendosi: “Prej nesh për ne” ...

Më 3 shkurt 2022, Gjykata civile Shkup vendosi kundër Shoqatës ...
lexon më shumë

A ka nisur shteti “kursimet” në buxhet t’i ...

Ministria e Shëndetësisë, duke shkurtuar me 40% buxhetin për parandalimin ...
lexon më shumë

Platforma për barazi gjinore: Aborti i sigurt është ...

Dy vjet pas miratimit të ligjit të ri për ndërprerjen ...
lexon më shumë

Broshurë: Pse duhet të dish se ekziston Qendra ...

Qendra e parë familjare (QPF) është qendër e specializuar për ...
lexon më shumë