Dëshiroj të dijë – Shuto Orizari

Qendra rinore “Dëshiroj të dijë” – Shuto Orizari
telefoni 02/2651-955

Qendra rinore “Dëshiroj të dijë”, si pjesë e shërbimeve të HERA, e vendosur në Ambulancën Shuto Orizari, është e hapur çdo ditë pune prej ora 10:00 – 17:00, dhe i ofron këto shërbime:

  • Kontrolle gjinekologjike dhe këshillime (diagnoza e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme, administrimi i terapisë dhe kontracepsioni, kontrolli eho)
  • Kontrolle dermato-venerologjike (krio terapia, diagnoza e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme, administrimi i terapisë)
  • Testim HIV
  • Këshillime psikologjike
  • Mjek i përgjithshëm (shkollor) (kontrolle, këshillime, terapi, imunizim dhe kontrolle sistematike)
  • Edukimi moshatar
  • Këshilltar juridik
  • Distribuimi i prezervativëve dhe materialeve edukative

Orari shërbimeve:

E Hënë
 

 

Kontroll gjinekologjik

Këshilltar juridik

15.30-17.30

10.00-17.00

 

E Martë

 

 

Dermato-venerolog

Testim HIV

15.30-18.00

15.00-18.00

 

E Mërkurë

 

 

Kontroll gjinekologjik

Këshilltar juridik

Testim HIV

 

15.00-17.00

10.00-16.00

15.00-18.00

 

E Enjte

 

 

 

 

Dermato-venerolog

Këshilltar juridik

Punëtor social

Mjek i përgjithshëm

 

15.30-18.00

10.00-16.00

10.00-17.00

12.00-14.00

 

E Premte

 

 

 

 

Këshillim me psikolog

Këshilltar juridik

Këshillim për parandalim nga drogat

Punëtor social

Testim HIV

 

10.00-15.00

10.00-16.00
14.00-17.00

10.00-17.00

15.00-18.00

 


View Larger Map

Publikime

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Buletini për planifikim familjar Nr.8

Vitin e përmbyllim me botimin e tetë të Buletinit për planifikim familjar, të cilin ia kushtuam mungesës së paguar të lehonisë, si një nga politikat mjaft të rëndësishme që kanë potencial të madh të kontribuojnë drejt avancimit të shëndetit të nënave dhe foshnjave të sapolindura. Përmes intervistave me aktivistë dhe profesorë universitar i shqyrtuam përfitimet që i sjell mungesa dhe […]

Më tepër »

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) Center for Institutional Development - CIRa http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - H.E.R.A. All rights reserved.